lauantai 14. huhtikuuta 2012

Pesun kestävät piskit.

Otsikko kertoneekin tavallaan, mitä on kuulunut tämän päivän ohjelmaan!
Olin kymmenestä neljään dogsitteri kurssilla, joten nuo kaksi kömpelystä oli iskän kans yhteen asti, ja isoveli oli tullut kotiin luultavasti joskus puoli neljältä, joten koirat oli ollut jonkin aikaa yksin kotona. Eikä talo edes ollut pahassa kunnossa, toisin kuin eilen, nimittäin Maisa olikin päättänyt kaataa kenkä telineen ja kenkiä sai etsiä joka nurkasta! ärrrrrr.. mutta nyt oon ottanut käyttöön tuon vesipullo tekniikan, että ainakun tekee pahaa niin suihkepullolla vettä naamaan. Toimii meillä! juuh, kummasti karkailen aiheesta! :D mutta kyllähän tuokin meidän koiraelämään kuuluu.

Elikkä siis. Kun tulin kotiin, koirille oli pakkautunut tosi paljon energiaa, kun ei ollut päässyt juuri minkäänlaiselle kävelylle. Tavallisesti käytän koirat eriaikaan ulkona, mutta koska sato vettä, tiesin että jos en nyt ota molempia kerralla, jää toinen lenkittämättä. Ja sehän on aina huono juttu!

Alkuun ajattelin, että käyn pienen "lämmittelyn" jossain lähitiellä, ja menen sieltä sitten johonkin kentälle tokoilemaan, mutta innostuin kuitenkin enemmän kävelystä. Käveltiin about 1,5km, ja menin sieltä sitte luistelukaukalolle jossa ei tietenkään enään oo jäätä. Vettä oli jotain vajaa 5cm, mutta se ei koiria haitannut ollenkaan. Pääsivät juoksemaan vapaasti, ja kun oli viileää vettä jalkojen alla, niin vauhtia tuli senkin takia vähän enemmän. Oltiin siellä puoliska tuntia, ja sieltä sitten suoraan pesulle!

Maisa oli ekaa kertaa pesulla! Se yritti välillä livistää pois, mutta lopulta pysyi kuitenkin hyvin. Sen pesu ei muutenkaan vie juuri aikaa. Mimin kans oisin saanut käyttää enemmänkin ns. loppuviimeistelyissä, mutta en jaksanut kuin pyyhekuivata. Turkki ei ollut mennyt pesun aikana takkuun, annoin nimittäin hoito-aineen vaikuttaa tavallista kauemmin.

Molempien koirien kanssa ollaan treenattu ravaamista ja seisotusta. Hienosti menee! Mimmulla mätsäri 21.4, menee pieniin aikuisiin, kun veteraaneja ei ole. Itse oon siellä kehäsihteerinä, joten Mimi joutunee pärjäillä häkissä suurimman osan ajasta.. Eipähän kyllästy seisomiseen ja ravailuun ennen omaa vuoroa. Viimeksi nimittäin niin pääsi käymään..! :D

Koiriin mennyt rahaa 4,50e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti