maanantai 9. huhtikuuta 2012

Riehumista ym sekavaa.

Tänää aamuna ehdin jo hetken katua että hankin koiranpennun! Kello oli taas seitsemän, kun koira herättää. Tällä kertaa Maisa ei ole päässä kiinni, vaan repii pahvilaatikkoa palasiksi. Sitä ennen se oli käynyt mun vaatekaapilla, ja alahyllyllä olleet vaatteet oli pitkin talon lattioita. Mua väsytti niin pirusti, että käskin iskän ottaa koira olohuoneeseen. Noh, kyllähän se siellä puolituntia oli, kunnes iskä toi sen takasin, kun Maisa oli heittäytynyt ylienergiseks. Se siitä nukkumisesta! Ei siinä auttanut kun laittaa pää kahden tyynyn väliin, niin sain vihdoin nukkua. Heräsin siinä puoli 11, kun koira alkoi vinkumaan.

Aamupäivä meneekin niissä perusrutiineissa. Iltapäivästä harjoteltiin Maisan kanssa lisää maahan menoa, ja se osaa sen jo hienosti kunhan on vaan käsi apuna. Illasta Maisa olikin itsekseen pihalla leikkimässä noin tunnin verran.

ja vähän ekstraakin näihin postauksiin!

Ajattelin, että laitan postauksiin summat ja tuotteet tms. mitkä ovat koiriin mennyt. Kuun lopussa vedän kaikki ostokset hintoineen yhteen, ja näin pysyn itse kärryillä, ja saatte te lukijatkin tietoonne, kuinka paljon meillä koirat tuottavat kuluja. Vuoden lopussa vedän kaikki summat yhteen, ja siten selviää myös kuinka paljon koiriin meni vuodessa. Kulut ei nyt ala ihan alkuvuodesta, mutta eipä oo tarvinukkaan ostaa kun pari makkarapötköä ja muutama pussi laadutonta koiran ruokaa. Alla kulut tältä kuulta.

 koira 1000e
aktivointipallo 6,95e
lelupaketti 5,95e
nahkapanta 8,80e
ruokakuppi 8,90e
juomakuppi 8,90e
_______________
1039,50e




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti