tiistai 7. elokuuta 2012

Kirjotus katko...

Suuret pahoittelut siitä, että en oo kirjottanut yhtään aktiivisesti. Kyllähän tuo kysymyspostaus on antanut ehkä vähän tietoa siitä, että kuinka meillä on mennyt, mutta siihen se on sitten jäänytkin.

Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka Maisa on vaikea ym. Tajusin vasta kysymyksiin vastatessa, että mun pitää oikeasti päästä johtajan paikalle. Rupesin päivittäin työstämään sen kanssa kunnolla, eli kuljettiin talon ympäri hihnassa ym. Aina kun Maisa hyppäsi päälle, kiskaisin hihnasta ja aloin rapsutella Mimiä. Tätä siis toistettiin monet kerrat. Maisa tulee todella herkästi mustasukkaiseksi, ja kun näki että rapsutan Mimiä, niin päässä napsahti. Hyvällä tavalla. Kun varmaan 14 kerran jälkeen lähdin Maisan kanssa kävelemään, niin ei mitään ongelmaa. Sisällä ollessa riittää vain napakka "EI" ja kädellä torjuva merkki. Narusta haettaessa se vielä intaantuu, ja siihen perehdytään nyt paremmin. Ja koska pureminen tapahtuu päälle hypittäessä, on siitäkin päästy eroon! En väitä, etteikö Maisa vielä välillä saata hypätä päälle, mutta sekin tapahtuu siinä tilanteessa vain kerran, koska kiellon jälkeen ymmärtää heti lopettaa.

Ollaan myös treenattu seisomista jonkin verran, ja alkaa pikkuhiljaa luonnistua. Ravaaminen on vielä haastavaa, koska jos alan juosta vierellä niin Maisa innostuu liikaa ja rupeaa laukkaamaan tms. Ja jos kävelen vierellä reippaasti, on vauhti joka tapauksessa liian hidas.

Maisa rakastaa uimista, ja ollaan käyty sen takia paljon yhdellä lammella polskimassa. Tai siis.. Maisa on uinut, en minä. Ostin pelastusliivin, ja sen kanssa on vedessä entistäkin innokkaampi. 

Luultavasti mennään 25.8. Jalasjärven mätsäriin. riippuu saanko seuraa...

Lupaan kirjoitella ja päivittää sivuja aktiivisemmin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti